.:: شرکت چند منظوره بین المللی ستاره داوود - تحصیل در اتریش ::.

کانال های ما

تحصیل در اتریش


تحصیل در اتریش

با توجه به این که کشور اتریش یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و شنگن می باشد افرادی که در کشور اتریش تحصیل می کنند به راحتی می توانند برای کار و سفر به سایر کشورهای اتحادیه اروپا  بدون اخذ ویزا سفر کنند .

بهتر است اول در مورد تحصیل کودکان در کشور اتریش توضیح مختصری را برای شما ارایه دهیم،در کشور اتریش کودکان از سن 3تا 6 سالگی به مهد کودک رفته وهمچنین میتوانند از سن 5 سالگی به پیش دبستانی رفته و برای تحصیل در دبستان اماده شوند.

تحصیل برای کودکان در کشور اتریش از سن 6 تا 15 سالگی اجباری می باشد و4 سال اول تا 10 سالگی در مدارس ابتدایی به تحصیل پرداخته وبعداز ان به دبیرستان می روند.

افرادی که قصد تحصیل در کشور اتریش را دارند ، یعنی اشخاص که دارای مدرک دیپلم می باشند  و 12 سال تحصیل کرده اند این افراد مستقیما نمی توانند وارد دانشگاه اتریش شوند و برای تحصیل در مقطع لیسانس باید حتما در ایران  در کنکور سراسری قبول شده باشند. دانشگاه های اتریش نیز همانند آلمان نیازمند مدرک آلمانی می باشند و افرادی که دارای مهارت زبان آلمانی نیستند می توانند در دوره های زبان آن اقدام کرده و بعد وارد دانشگاه شوند.

دانشگاه اتریش دارای 11 دانشگاه خصوصی و 23 دانشگاه دولتی می باشد.

چنانچه  شخصی در ایران در دانشگاه آزاد لیسانس گرفته باشد و قصد ادامه ی تحصیل در اتریش را نیز داشته باشد این افراد ممکن است چند واحد از لیسانس خود را دوباره در کشور اتریش بخوانند و بعد می توانند وارد مقطع فوق لیسانس شود که این به نظر دانشگاه بستگی دارد.

هزینه ی تحصیل در اتریش بسیار پایین است به طوری که می توان گفت تقریبا رایگان می باشد .بهتر است بدانید که هزینه ی زندگی در کشور اتریش کاملا  متفاوت است البته ابن مورد را باید در نظر داشت که هزینه ی زندگی در کشورهای مختلف با توجه به سطح زندگی افراد در آن کشور کاملا تفاوت دارد به همین دلیل نمی توان آمار و ارقام دقیقی ارائه کرد چون بسته به نوع زندگی افراد کاملا متفاوت است ولی در کل می توان این گونه بیان کرد که کشور اتریش از هزینه ی نسبتا مناسبی برخوردار است هزینه زندگی باید سه ماه در حساب باشد که مبلغی حدود 45 میلیون تومان است.

مطلبی که می تواند برای بسیاری سوال شود این است که آیا در کشور اتریش بعد از تحصیل می توان برای کار اقدام نمود یا خیر؟

در پاسخ باید گفته شود که کشور اتریش مانند آلمان به اشخاصی که فارغ التحصیل می شوند یکسال فرصت خواهد داد که به دنبال کار باشند و چنانچه به مدت 3 سال کار کنند و مالیات دهند اقامت دائم و  بعد از 6 سال کار تابعیت می دهد. چنانچه تحصیل 6 سال به طول بینجامد هم می تواند تابعیت اتریش را بگیرد.

اشخاصی که قصد ادامه ی تحصیل در کشور اتریش را دارند باید مدارک تحصیلی خود را به دانشگاه مورد نظر که پذیرش می گیرند ارسال کنند و بعد دانشگاه با توجه به ریز نمرات فرد تصمیم می گیرد که شخص از چه ترمی در کشور اتریش شروع به تحصیل نماید.

در کشور اتریش  علاوه بر شرایط استثنایی مانند تحصیل تقریبا رایگان که بیان شد دارای دوره های زبان نیز می باشد که  در این دوره های زبان فرد اجازه ی بردن همراه با خود را ندارد.

اولین دانشگاه خصوصی که در کشور ترکیه تأسیس‌شده است، دانشگاه بیلکنت می‌باشد. دانشگاه بیلکنت در سال ۱۹۸۴ در شهر آنکارا ترکیه باهدف بالا بردن کیفیت آموزش، تحقیق و همچنین پژوهش تأسیس شد. نام دانشگاه بیلکنت که به زبان ترکی “Bilkent Üniversitesi” می‌باشد از کلمه‌ی bilim kenti گرفته‌ شده است که این کلمه در زبان ترکی به معنای شهر دانش می‌باشد. ازاین‌رو می‌توان گفت تمامی هدف‌های تأسیس این دانشگاه خصوصی به‌خوبی در نام آن گنجانده‌شده است.

مرکزی که وظیفه‌ بررسی فعالیت‌ها و عملکرد دانشگاه‌ها در جهان را بر عهده دارد و دانشگاه‌های سراسر جهان را رتبه‌بندی می‌کند، موسسه‌ رتبه‌بندی دانشگاه‌های تایمز می‌باشد که در سال ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ اعلام کرد که دانشگاه بیلکنت ازنظر معیارها و پارامترهای مختلف دانشگاه برتری می‌باشد و جزء ۲۲۵ دانشگاه برتر در جهان است.

دانشگاه بیلکنت دارای ۹ دانشکده می‌باشد. اگر بخواهیم میزان دانشجوهای بومی و غیربومی یا خارجی را در دانشکده‌های دانشگاه بیلکنت ترکیه با یکدیگر مقایسه کنیم باید بگوییم که بیشتر دانشجویان این ۹ دانشکده را، دانشجویان خارجی تشکیل می‌دهند. در کل تعداد دانشجوهای بومی و غیربومی دانشکده‌های دانشگاه بیلکنت برابر با ۱۲۰۰۰ نفر می‌باشد.

خبر خوب برای علاقه‌مندان به ادامه‌ تحصیل در دانشگاه های ترکیه این است که دانشگاه بیلکنت با دانشگاه‌های بسیاری انتقال دانشجو دارد. اگر بخواهیم به چند مورد از آن‌ها اشاره‌کنیم می‌توانیم دانشگاه‌های معتبری مانند دانشگاه كاليفرنيا، موسسه آموزشي جورجيا، دانشگاه ميشيگان در آمريكا و دانشگاه­هاي مك گيل و مونترال در كانادا را نام ببریم. ازاین‌رو دانشگاه بیلکنت در هرسال به بیش از ۲۵۰۰ دانشجو بورسیه‌ تحصیلی می‌دهد.

دانشگاه بیلکنت در تمامی مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو می‌پذیرد. مقطع کاردانی ۶ رشته، مقطع کارشناسی ۳۳ رشته و مقطع کارشناسی ارشد ۴۷ رشته را به دانشجویان خود ارائه می‌دهد.

آب و هوا در اتریش

تغییرات آب و هوایی مختلفی در اتریش وجود دارد و این به دلیل اختلاف ارتفاعی است که در این کشور در نقاط مختلف آن دیده می شود. این کشور از جمله کشورهایی با آب و هوایی معتدل محسوب می شود که در تمام فصول سال جای مناسبی برای سفر می باشد. شرق اتریش نسبت به غرب آن خشک تر است و به طور کلی در زمستان سردتر، در تابستان گرم تر و در عین حال مرطوب تر از نواحی آلپی است. مناطقی که ارتفاع بالای ۳۰۰۰ متر دارند، در تمامی سال پوشیده از برف هستند. اتریش در منطقه معتدل آب و هوایی قرار گرفته است. در این منطقه بارش اندک، تابستان ها گرم و زمستان ها سرد معتدل می باشد. در مناطق کوهستانی آب و هوای پر بارش کوه های آلپ به چشم می خورد. زمستان در این مناطق طولانی می باشد. در مابقی استان ها آب و هوای مخصوص اروپا (آب و هوای میان دریا و قاره ای) دیده می شود که آب و هوای متاثر از آتلانتیک در جنوب و قاره ای جنوب شرقی را نیز در بر می گیرد.

لیست دانشگاه های اتریش که مورد تایید وزارت علوم ایران می باشند در جدول زیر آمده است

  • Karl-Franzens – Universität Graz
  • Johannes Kepler Universität Linz
  • Vienna University of Technology
  • University of Vienna
  • University of Innsbruck
  • Universität Klagenfurt
  • Technische Universtiät Graz
  • Montan universität Leoben
  • Akademie der bildendenKünste Wien
  • Universitiät Salzburg
  • Universität für Musik und darstellende Kunst Wien
  • Universität für Musik und darstellendeKunst Graz
  • Universität für künstlerische und industrielle Gestaltung Linz
  • Universität für Bodenkultur Wien
  • Universität für angewandte Kunst Wien
  • Wirtschaftsuniversität Wien
  • Veterinärmedizinische Universität Wien
  • Universität Mozarteum Salzburg

کارشناسی و کارشناسی ارشد در اتریش

برای ورود به یکی از مقاطع تحصیلی در دوره های کارشناسی یا کارشناسی ارشد در دانشگاه های اتریش معمولا باید دانشجوی در حال تحصیل در یکی از این دوره ها در کشور خود و یا در کشوری دیگر باشید. البته در برخی موارد بدون اشتغال به تحصیل نیز می توان پذیرش دانشگاه های اتریش را اخذ کرد. طول دوره کارشناسی در اتریش ۳ سال و کارشناسی ارشد ۲ سال می باشد. البته بنابر شرایط دانشجو این مدت می تواند بیشتر هم بشود. دانشجویان بین المللی معمولا در صورت نداشتن مهارت زبانی مناسب و یا داشتن نمره های پائین در دروس اصلی خود ملزم به گذراندن دوره های پیش نیاز می باشند. رشته های دانشگاهی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد که در دانشگاه های اتریش تدریس می شود نقریبا تمام رشته های تحصیلی اعم از تمامی رشته های تحصیلی علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم و رشته های هنری را شامل می شود اما شرایط ورود برای هر یک از این رشته ها با دیگری متفاوت است. در اکثر این رشته ها پذیرش قطعی پیش از ورود به دانشگاه صادر می شود اما در برخی رشته ها مانند پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و …لازم است فرد در آرمون ورودی شرکت کرده و نمره لازم برای ورود به این رشته ها برای تحصیل در اتریش کسب نماید.

دکترا در اتریش

شرط تحصیل در مقطع دکترا و پذیرش گرفتن در این مقطع از دانشگاه های اتریش داشتن مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه های مورد تایید کشور اتریش است. بر همین اساس فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ارشد پس از ارزشیابی مدارکشان می توانند در مقطع دکترا ادامه تحصیل دهند. کشور اتریش به دانشجویان دکترا حقوق نیز در نظر گرفته است. از آن جائیکه زبان رسمی این کشور آلمانی است، حتی در مواردی که رشته تحصیلی فرد به زبان انگلیسی تدریس می شود اخیرا در برخی واحدها به زبان آلمانی نیز گنجانده شده است. بنابراین گذراندن دوره دکترا در اتریش نیز مستلزم داشتن مهارت های زبان آلمانی می باشد. معمولا برای اخذ پذیرش در مقطع دکترا در اتریش ارائه خلاصه ای از پایان نامه کارشناسی ارشد نیز مورد نیاز می باشد. تقریبا دو یا سه ماه برای بررسی مدارک جهت اخذ پذیرش در دوره دکترا زمان نیاز است.

مدرک زبان برای ادامه تحصیل در اتریش

نداشتن مدرک زبان آلمانی که زبان رسمی کشور اتریش است خللی در فرایند اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش ایجاد نمی کند. دانشجویانی که مدرک زبان آلمانی ندارند می توانند با گذراندن سه ترم زبان آلمانی وارد دانشگاه شده و تحصیل خود را در رشته مورد نظر آغاز کنند. برخی دانشگاه ها در دوره های تحصیلی بالاتر مانند کارشناسی ارشد و دکترا در برخی رشته ها به زبان انگلیسی تدریس می کنند. اما با این وجود دانستن زبان آلمانی بسیار بااهمیت می باشد. معمولا برای دوره کارشناسی آیلتس ۶ یا ۶.۵ و برای کارشناسی ارشد و دکترا ۶.۵ و ۷ مورد نیاز است. دانشجویان در صورت داشتن نمره های کمتر می توانند دوره های پیش نیاز زبان انگلیسی و یا آلمانی را بگذرانند و سپس وارد دانشگاه شوند.

اجازه کار در حین تحصیل در اتریش

در اتریش نیز مانند بسیاری کشورهای دسگر فرد با داشتن ویزای تحصیلی می توانند در حین تحصیل در اتریش به طور نیمه وقت کار کند. بر این اساس دانشجویان مقطع کارشناسی اجازه ده ساعت کار و دانشجویان مقطع کارشنلسی ارشد اجازه بیست ساعت کار در هفته دارند. در ایام تعطیلات نیز می توانند به صورت تمام وقت کار کنند. همراهان و یا همسر دانشجو که ویزاس همراه گرفته است می تواند به صورت تمام وقت کار کند.

مدارک مورد نیاز برای دانشگاه  های اتریش :

مدرک دیپلم و ریز نمرات دیپلم ، مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات پیش دانشگاهی، مدرک لیسلنس و ریز نمرات لیسانسو گواهی اشتغال به تحصیل و گواهی عدم منع تحصیل ، کارت ملی و شناسنامه و همچنین کارت پایان خدمت برای آقایان

در مورد اشخاصی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را دارند باید گفت که برای اقدام و پذیرش در این مقطع لازم است که فرد با یکی از اساتید آن داتشگاه را به عنوان سوپروایزر انتخاب کرده و تایید او را اخذ نماید. نکته قابل توجه این است که پذیرش دانشگاه اتریش از زمان پذیرش تا ثبت نام 2 ترم اعتبار دارد.

دانشگاه وین در کشور اتریش یکی از بزرگترین و قدیمی ترین دانشگاهها در اتریش می باشد .در کشور اتریش سه دانشگاه علوم پزشکی وجود داردکه  شامل دانشگاه وین ، گراتس و اینسبورگ می باشد که جزو برترین دانشگاهها محسوب میشوند.

در اخر می توان گفت که کشور اتریش از نظر تحصیل در سطح بسیار مناسبی قرار دارد و دانشگاههای این کشور از سطح اموزشی بسیار بالایی برخوردار هستند و متقاضیان تحصیل در دانشگاههای کشور اتریش میتوانند با هزینه اندک یا به عبارتی رایگان در این کشور به ادامه تحصیل بپردازند و نکته قابل توجه این است که فرد دانشجو میتواند به صورت نیمه وقت در کشور اتریش به کار هم مشغول شود و چون کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا میباشد افراد به راحتی میتوانند بدون اخذ ویزا به سایر کشورهای عضو نیز سفر کنند و محدودیت کاری هم ندارند.

 

 

مطالب مرتبط


اطلاعات کلی درباره اتریش
دانشگاه های برتر اتریش

گروه بین المللی ستاره داوود با خرید شرکت های کوچک و بزرگ مختلف و تبدیل آن ها به دپارتمان های تخصصی برای ارائه خدماتی کامل به هموطنان عزیز سراسر ایران ثبت گردید است. ما با استفاده از متخصصین رشته های مخالف توانسته ایم گامی بلند برای ارائه خدمات حقوقی ؛ تجاری ؛ ورزشی و غیره در کوتاه ترین زمان ممکن با اطمینانی مثال زدنی و هزینه ای اندک برداریم. ستاره داوود یک گروه چند ملیتی است که در تمامی جهان دارای دفاتر فعال و به مرکزیت کشور روسیه قرار دارد.
منوها

تماس با ما
  روسیه ، اوورالسکایا ، ساختمان ۱ دفتر شماره ۳۳۳
 

4339 246 (965) 7+ (روسیه)

9079 754 (202) 1+ (آمریکا)

4769 089 (208) 442 + (انگلستان)

  info@davidstar.net
ما را دنبال کنید :          
© حقوق کپی برداری برای شرکت چند منظوره بین المللی ستاره داوود محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا