.:: شرکت چند منظوره بین المللی ستاره داوود - شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلند ::.

کانال های ما

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلند


مهاجرت دارای راه های گوناگونی می باشد ازجمله تحصیل ، سرمایه گذاری ،و…..که یکی ازبهترین راههای مهاجرت کار است که برای دریافت ویزای هر کشوری از جمله کشور هلند نیازبه اطلاع از شرایط و مدارک جهت اخذ ویزای کار در هلند است  .مهمترین اصل برای دریافت ویزا ی کاراین کشور، جمع آوری  شرایط و مدارک جهت اخذ ویزای کار در هلند است . در اینجا مهمترین سوالی که مطرح میشود این است که به طور شرایط و مدارک جهت اخذ ویزای کار در هلند است چگونه است ؟ در این مقاله ستاره داوود سعی دارد به معرفی شرایط و مدارک جهت اخذ ویزای کار در هلند  بپردازد .   

افراد مجاز به کار در کشور هلند

افرادی که در یکی از گروه های زیر قرار بگیرند می توانند در کشور هلند صرفا ویزای کار دریافت کنند:

کارگر و یا کارمند متخصص و ماهر ،کار آفرینان ،کارجفت طلا ،کارگران فصلی ، اشخاصی که بلو کارت اتحادیه اروپا دارند .

شرایط کلی فرد برای ویزای کار :

-دارا بودن داقل مدرک کارشناسی

-شرایط سنی 18 تا 45 سال

-تجربه کافی

-دانستن زبان انگلیسی

البته دانایی زبان هلندی کمک شایانی درجستجوی کارورواابط کاری دارد  .

افراد خارجی که مایل به کار در کشور هلند هستند باید مدارک لازم را آماده کنید که این مساله وابسته به ملیت آنها است . ازجمله این مدارک مجوز کار می باشد . شهروندان کشورهای بلژیک، آلمان، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، مجارستان، ایرلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، لهستان، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی، اسپانیا، جمهوری چک، بریتانیا، سوئد، بلغارستان، رومانی، لیختن اشتاین، نروژ، ایسلند، سوئیس، قبرس، جبل الطارق می توانند بدون مجوز کار به راحتی در کشور هلند به کار بپردازند.سایر کشورها حتما باید مجوز کار برایشان صادر شود .

 

اولویت اول برای اعطای کار به شهروندان اتحادیه اروپا است و یک کارفرما تنها با شرایط زیر میتواند نیروی خارج از اتحادیه اروپا جذب کند:

_کارفرما هیچ کارگر و یا کارمندی در لیست افراد در جستجوی کار اتحادیه اروپا برای کار مورد نظر خود پیدا نکرده باشد .

_به مدت پنج هفته برای کار مورد نظر خالی مانده باشد و به تشخیص مقامات مورد نظر جایگزینی شخص دیگری مشکلاتی به همراه داشته باشد .

_ کارفرما شغل مورد نظر را 3 ماه در کشور هلند و 3 ماه در اتحادیه اروپا آگهی کرده باشد .

مدارک مورد نیاز برای دریافت وزای کار در کشور هلند :

گذرنامه ای که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد .

_کپی از صفحات 1 تا 5 و ویزاهای اخذ شده گذر نامه

_2 قطعه عکس 5/3 در 5/4 با پشت زمینه سفید

_تکمیل فرم های مربوط به اطلاعات شخصی متقاضی

_فرم تکمیل شده مربوط به ویزای کاری کشور هلند توسط شخص متقاضی

_گواهی عدم سوء سابقه شخص متقاضی

_کپی از از بلیط رزرو شده

_بیمه سفرو تاییدیه به میزان حداقل 30000 یورو

_گواهی مبنی بر اثبات محل اقامت شخص متقاضی

_تمکن مالی

_ترجمه رسمی 2 صفحه اول شناسنامه شخص متقاضی

_ترجمه از روزنامه رسمی ، گواهی مبنب بر اشتغال به کار شخص متقاضی ، اجازه کسب از اتحادیه مربوطه ، گوای مربوط به اشتغال بر تحصیل متقاضی و یا فارغ التحصیلی آن، گواهی مبتنی بر بازنشستگی فرد متقاضی و….

_در گواهی مربوط به اشتغال به کار ویا گواهی اشتغال به تحصیل دقیقا باید نام شخص متقاضی و مدت گواهی در آن قید گردیده باشد .

_لیست بیمه در 6  ماه اخیر به صورت مهر و امضاشده برای اشخاصی که گواهی اشتغال به کار میدهند الزامی است.

_اشخاصی که بازنشسته شده اند ملزم هستند حکم بازنشستگی خود را به همراه آخرین فیش حقوقی ارائه دهند .

_پرینت بانک از حساب شخصی متقاضی برای مدت 6 ماه اخیرکه توسط بانک مورد تایید سفارت مهر و امضا شده باشد .این نکته مهم است که  که گردش مالی خوبی داشته باشد .

_سند مالکیت به نام شخص متقاضی که تمام صفحات آن ترجمه رسمی شده باشد .

 

در پایان میتوان گفت قبل کشور زیبای هلند که وضعیت مطلوبی از نظر اقتصادی برخوردار است و افراد زیادی خواهان کار در این کشور هستند .بنابراین قبل ازهر تصمیمی برای مهاجرت کاری به کشورهای دیگر از جمله کشور هلند به مطالعه شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلندبپردازید و در صورت دارا بودن شرایط خواسته شده توسط دولت آن کشور اقدام برای مهاجرت کنید.

 

مطالب مرتبط


اطلاعات عمومی کشور هلند
دانشگاه های هلند
تحصیل رایگان در هلند
پذیرش تحصیلی
پناهندگی در هلند

گروه بین المللی ستاره داوود با خرید شرکت های کوچک و بزرگ مختلف و تبدیل آن ها به دپارتمان های تخصصی برای ارائه خدماتی کامل به هموطنان عزیز سراسر ایران ثبت گردید است. ما با استفاده از متخصصین رشته های مخالف توانسته ایم گامی بلند برای ارائه خدمات حقوقی ؛ تجاری ؛ ورزشی و غیره در کوتاه ترین زمان ممکن با اطمینانی مثال زدنی و هزینه ای اندک برداریم. ستاره داوود یک گروه چند ملیتی است که در تمامی جهان دارای دفاتر فعال و به مرکزیت کشور روسیه قرار دارد.
منوها

تماس با ما
  روسیه ، اوورالسکایا ، ساختمان ۱ دفتر شماره ۳۳۳
 

4339 246 (965) 7+ (روسیه)

9079 754 (202) 1+ (آمریکا)

4769 089 (208) 442 + (انگلستان)

  info@davidstar.net
ما را دنبال کنید :          
© حقوق کپی برداری برای شرکت چند منظوره بین المللی ستاره داوود محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا